„Vreau sa va multumesc foarte foarte mult pentru sustinere morala. Va asigur ca este foarte infricosator ce mi s-a intamplat. Sper sa revin la normal curand pentru ca inca mai am amorteala in mana stanga, bratul stang si pe fata. Fata este destul de urata si fara asta. Cred ca pot spune ca ii datorez viata lui Kombucco Orientalis. Sincer nu am stiut ca va pasa, in special dl. Ciprian pentru ca m-a ajutat sa merg mai departe cu forte noi.”- Dragos L. – Agigea

Folosind Kombucco Orientalis in viata de zi cu zi, evitati infarctul miocardic mai ales daca stiti ca sunteti predispus.
Completand un simplu formular de comanda puteti primi si dv. acasa Kombucco Orientalis – CLICK AICI.

„[…] A avut trei infarcturi minore, cancer la san si tensiune mare si ia mereu Prednison (cortizon), care o face sa arate umflata si grasa. […] Dupa numai cateva zile de baut acest ceai Kombucco a putut sa se duca pana la Mega Image [n.r. supermarket]. […] Acum, dupa ce bea zilnic de aproape un an poate sta in picioare 8 ore, sa faca cumparaturi in centru si sa se intoarca. […]”

Stiti ca enzimele din fructe si legume sunt suficiente numai pentru propria lor digestie?

Ati incercat sucurile asa-zis „naturale” din comert? Ati incercat si vitaminele? Este timpul sa incercati ceva MAI IEFTIN si mai eficient! Incercati un KIT Kombucco Orientalis pentru 20 litri bautura, suficienta pentru 2 luni de cura! Stiati ca vitaminele sunt inutile daca nu sunt insotite si de enzime vii ce le ajuta sa se asimileze? Astfel, Kombucco Orientalis este o bautura 100% naturala si natural-carbogazoasa, probiotica si plina de enzime ce vor reface potentialul enzimatic al organismului dv. Cu siguranta veti simti diferenta!

Cititi aici un articol despre importanta enzimelor din Kombucco Orientalis pentru organismul dv.