„Am inceput sa ma tratez cu Kombucco orientalis in iunie anul acesta [nr. 2000]. Primii 10 litri mi i-am facut in 8 zile, urmatorul in 10 si acum le fac in 14 zile. Am observat si unele beneficii. […] Dar si mai important e ca in perioada aceasta [nr. perioada rece] a anului plamanii imi provoaca intotdeauna probleme serioase. Am emfizem sau ceva caruia doctorul ii spune bronsita cronica. Seamana putin si cu o criza de astm. In trecut din cauza unei astfel de vremi nu puteam sa ma duc la serviciu sau sa fac ceva -orice-. Si intotdeauna am avut nevoie de tratament medicamentos, de obicei Predninson. De data aceasta insa, nu am lipsit deloc de la serviciu si sunt in stare sa ma deplasez pe afara indiferent daca vremea e uscata, umeda sau rece.

Singura schimbare din viata mea este Kombucco orientalis, pe care o beau de 3 ori pe zi. Am auzit acelasi lucru si de la colegii de serviciu care se trateaza cu Kombucco Orientalis.

Un tip mi-a spus ca tot mai raceste dar raceala nu e asa de rea si nu dureaza cat dura de obicei. El atribuie aceasta tot bauturii Kombucco. Mi-a spus si ca a slabit cate 3 kg. pe saptamana, lucru pe care il apreciaza deoarece avea nevoie.” – anonim la cerere