„Sunt diabetic diagnosticat initial cu nivelul glucozei la 313. Am diabet de tip 2 si nu imi fac injectii. Iau Tolinase, 250 mg. pe zi. De cand beau Kombucco Orientalis (cam de 5 luni) am nivelul zaharului din sange APROAPE normal, FARA medicatie. Am redus medicatia la aproape jumatate. Asa imi este cel mai bine. Daca iau mai mult, nivelul zaharului ar fi prea mic si va trebui sa iau glucoza.

Nu cumpar Kombucco gata preparata, ci imi cumpar KIT-uri Kombucco Orientalis pentru a putea s-o prepar cu miere in loc de zahar. De asemenea, o fermentez 2-3 saptamani. Asta o face foarte otetita dar asa sunt sigur ca toata mierea este transformata prin fermentatie.

S-ar putea sa fie si alti factori care ajuta la aceasta imbunatatire a starii mele, precum dieta, dar cred ca aceasta bautura este factorul principal. Obisnuiam sa iau 2 pastile (500 mg.) pe zi pentru a-mi mentine zaharul la nivel normal … asta era INAINTE de a incepe sa beau aceasta bautura minunata, Kombucco.” – Simon F. – Satu Mare

Aveti probleme cu diabetul? De ce sa suferiti? Comandati acum KIT-uri Kombucco Orientalis pentru preparat acasa. Doar completati un formular simplu si noi v-o vom trimite oriunde in Romania sau in lume! CLICK AICI.

” Sotul meu are tensiunea mare si este diabetic. De cand bea Kombucco orientalis, adica de 3 luni, doctorul i-a redus medicamentele la jumatate si el se simte foarte bine. Are mai multa energie si a si slabit 6 Kg.”