„Beau Kombuco de 5 luni si am simtit majoritatea efectelor pe care le are simte toata lumea: energie crescuta, ma simt mult mai bine, sunt imuna la gripa, pielea imi este mult mai fina, etc. In plus, un efect CU TOTUL NEASTEPTAT a fost ca parul meu gri incepe sa devina din nou negru. La inceput nu mi-am dat seama dar cativa prieteni m-au intrebat ce imi fac la par.” – Dorina S. – Medgidia

Vreti sa nu raciti? Urati gripa? Beti Kombucco Orientalis, un produs 100% natural, sanatos si veti avea un organism rezistent la gripa si la alte boli!

” Nu stiu daca ma ajuta la astm dar sigur ma ajuta sa slabesc si asta imi place. Ceva este special in acesata Kombucco Orientalis. Cand baietii mei racesc si le dau Kombucco Orientalis, li se desfunda nasul si le trece raceala intr-o zi-doua; mult mai repede decat inainte. Cel mai mic are 3 ani si a racit de cateva ori si stranuta.” – Vie M. – Tulcea

” […] Alte beficii sunt: circulatia singelui imbunatatita, mi-au disparut hemoroizii si vindeca foarte repede gatul iritat.[…]”

„[…] Am […] ceva caruia doctorul ii spune bronsita cronica. Seamana putin si cu o criza de astm. In trecut din cauza unei astfel de vremi nu puteam sa ma duc la serviciu sau sa fac ceva -orice-. Si intotdeauna am avut nevoie de tratament medicamentos, de obicei Predninson. De data aceasta insa, nu am lipsit deloc de la servici si sunt in stare sa ma deplasez pe afara indiferent daca vremea e uscata, umeda sau rece.

Singura schimbare din viata mea este Kombucco Orientalis, pe care o beau de 3 ori pe zi. Am auzit acelasi lucru si de la colegii de serviciu care se trateaza cu Kombucco.

Un tip mi-a spus ca tot mai raceste dar aceasta nu e asa de rea si nu dureaza cat dura de obicei. El atribuie aceasta tot bauturii Kombucco […]”

„[…] Nu am mai fost niciodata bolnava. Inainte obisnuiam sa racesc foarte des, ceea ce nu mi se mai intampla acum. […]”

Doriti un tratament cu Kombucco Orientalis cu 80% reducere? Click aici, completati formularul si o veti primi oriunde in Romania sau chiar in strainatate!