„Mi-am cumparat si am baut Kombucco Orientalis timp de 9 luni si am avut rezultate uimitoare, precum cele din marturiile celorlalti; ten suplu si elastic (am 60 ani), mi-au disparut ridurile, parul alb-gri a revenit din nou la negru. Dorm mai bine si intestinele functioneaza mai bine. Prima data mi-am luat Kombucco Orientalis gata facuta de pe Internet. Gandeam ca aceia sceptici dintre dv., ca asemenea marturii sunt prea extreme. […] Asa ca mi-am zis ca de ce sa nu incerc si acest minunat elixir? Dupa cateva saptamani durerile sotului meu au slabit si de atunci nu a mai luat medicamentele pentru durerile de la artrita. In plus, a inceput sa-i creasca par pe zona cheala din varful capului. Asta chiar e ceva la care nu ne asteptam! […]” Silvia G. – Bucuresti

„[…] Beau Kombucco de 5 luni si mi-am recapatat parul  (a devenit foarte des), […] si imi urmaresc petele de batranete sa vad cum dispar. […]” – Florin A. – Iasi

„[…] Mi-a facut parul sa creasca mai repede si coafezei mele nu-i vine sa creada cat s-a indesit. Are un aspect mai sanatos, mai stralucitor si ceaiul Kombucco Orientalis elimina firele albe. […]”

„[…] Tatalui meu a inceput sa-i creasca par dupa patruzeci de ani de chelie. Nu e ca o perie deasa ci mai degraba niste zone cu puf dar e sigur ca-i PAR! […]”

„[…] Sora mea punea Kombucco orientalis in apa lui si tumorile au facut crusta si au cazut, parul i-a crescut la loc des si lucios si se simte bine. […]”

Sunt zeci de produse care „ajuta” dar pe dv. nu v-au ajutat niciunele. Este timpul sa incercati ceva care functioneaza de peste 2000 ani. Daca radacina parului dv. est viabila utilizati ceva mai ieftin: Kombucco Orientalis. Comandati acum cu 80% reducere!