” Sunt abia la inceput, beau Kombucco Orientalis de numai o luna. Deja am pielea mai fina si mai elastica, mai putine riduri si ceea ce este nemaipomenit – am tensiunea mai buna decat am avut-o de 2 ani incoace!”
actualizare: 4 oct. 1998: „Beau Kombucco din martie 1998 si imi este din ce in ce mai bine.” – Mariana T., Iasi

Comandati si dv. Kombucco Orientalis si o veti primi oriunde in Romania sau strainatate – CLICK AICI

„Vreau sa raportez un efect pozitiv asupra tensiunii arteriale pe care am avut-o in aceasta ultima saptamana. In ultimul an tensiunea mea era stabila, la 140/90 plus sau minus 1 unitate la fiecare. Saptamana asta insa, dupa aproximativ 6 saptamani de baut doar cate 1 pahar de Kombucco Orientalis, tensiunea a fost 130/80 – o scadere de 10 unitati atat la cea sistolica dar si la cea diastolica! Ura!!! Si m-am simtit si mai bine. Periodic aveam dureri de cap si ameteli dar acum au disparut fara urma. Nu am schimbat nimic in dieta sau in stilul de viata cu exceptia Kombucco Orientalis, deci atribui scaderea tensiunii numai bauturii Kombucco.

Poate cu munca la gradina, in primavara asta o sa pot sa mai ard niste grasimi si sa-mi mai scad tensiunea cu cateva unitati.” – Andrei T. – Galati, jud. Galati

Reglati-va si dv. tensiunea. Comandati Kombucco Orientalis, bautura de viata lunga (CLICK AICI).