Kombucco Orientalis – este optima pentru consumul intern (ca bautura). Aditional la consumul intern o puteti utiliza sub forma de comprese, aplicatii locale, la masaje etc. Dozajul obisnuit pe care vi-l recomandam este:

1 saptamana 200 ml./zi
3 saptamani 240 – 500 ml/zi
3 zile pauza
3 saptamani 240 – 500 ml/zi

Procesul de detoxifiere incepe imediat dupa primul pahar consumat. Doza de intretinere este de 200 – 300 ml./zi. Nu exista nici un fel de limite privind cantitatea de Kombucco consumata, insa o doza de peste 500 ml./zi nu va avea efecte superioare. Este recomandat ca in timpul curei cu Kombuco sa consumati suficienta apa (minim 2l/zi) pentru a ajuta la „spalarea” si eliminarea toxinelor din corpul dv.

Dintr-un KIT Kombucco Orientalis se obtin 20 litri Kombucco Orientalis gata pentru a fi consumata si este suficienta bautura pentru o cura standard de 2 luni.

Copiii si persoanele sensibile pot continua dupa prima saptamana cu 240 – 300 ml. sau mai mult, dupa dorinta.

Pentru a va detoxifia corpul si a reveni la o stare de sanatate normala, va recomandam sa folositi Kombucco cel putin 3 luni. Deoarece in corp se acumuleaza toxine zilnic (tigari, cafea, noxe, produse cu conservanti, coloranti etc.), consumul de Kombucco este foarte util zilnic pentru mentinerea starii de sanatate prin prevenirea bolilor si curatarea toxinelor din corp. Puteti folosi Kombucco toata viata fara a deveni dependent si fara nici un fel de efect negativ.

Daca ati inceput o cura cu Kombucco, nu este obligatoriu sa dureze 3 luni, acesta putand fi incheiat oricand. Nu exista efecte negative cunoscute atribuite Kombucco Orientalis.