Rezultatele obtinute prin utilizarea Kombucco Orientalis pentru picioarele mirositoare sunt foarte incurajatoare. Clientul care ne scrie mai jos nu a aplicat local Kombucco Orientalis ci doar a utiliazat-o ca bautura.

„Am avut o foarte mare problema cu o pereche de pantofi de tenis dar ieri tocmai am observat ca picioarele nu-mi mai miros urat. Ca sa fac un test chiar am purtat aceeasi pereche de sosete pentru doua zile, in care aproape mi-au putrezit picioarele. A doua zi, cand mi-am scos sosetele, nu am simtit nici un miros deosebit. UIMITOR, pentru ca in mod normal nu pot sa-mi tin sosetele in dormitor din cauza mirosului. De asemenea, se pare ca starea generala mi s-a imbunatatit mult. Beau Kombucco Orientalis de numai o luna, cate aprox. 500 ml. pe zi. Dupa ce veti citi aceasta probabil veti crede ca transpir ca un porc. Eu transpir normal. Multumesc.” – Marius M. – Calarasi

Clientii intreaba:

Buna ziua, as dori sa va adresez o intrebare, in legatura cu mirosul picioarelor, eu am foarte mare problema cu picioarele, si nu stiu cu m sa scap de aceasta povara chiar si cind sunt incaltat in ciupici ma simt umed si chiar foarte. Desi ma spal regulat pe moment imi e bine sa spunem 20 min si pe urma iarasi aceeiasi problema ,as dori cumva sa stiu de unde pot sa procur acest medicament daca se poate, v-as fi foarte recunoscator daca mi ati trimite pe posta electronica [..] Eu de exemplu miam luat de la farmacie niste unsori pentru picioare dar din pacate parca mai din contra imi simt picioarele umede si miros urit (dar principalul ca ma spal regulat 4-5 ori pe zi ,daca sunt descaltat) si sunt acasa parca ma simt bine cum ma incalt in ce nu mas incalta nu ma ajuta deloc, traspir si numai transpir chiar si iarna, OK va multumesc pentru atentie si va voi fi foarte foarte recunoscator daca mi-ati scrie inapoi. O zi buna si va multumesc anticipat.

Noi raspundem:

Va multumim pentru scrisoarea dv. Intr-adevar mirosul picioarelor este o problema ce nu poate fi usor reparata cu medicina moderna deoarece isi are cauzele in functionarea sistemica a organismului. De aceea are un succes atat de mare Kombucco Orientalis, si anume deoarece regleaza organismul ca un intreg.

Astfel, in detaliu, va pot spune ca mirosul picioarelor nu isi are o cauza locala. De aceea aplicand lotiuni sau alte produse medicamentoase local nu veti avea rezultate. Mirosul si transpiratia picioarelor pot fi cauzate de o circulatie defectuasa si/sau de o toxicitate crescuta a intregului organism.

Este cunsocut faptul ca organismul mai intoxicat transpira mai urat mirositor. Oamenilor intoxicati sau cu sistemul digestiv afectat le miroase gura sau pielea. Acelasi lucru se intampla si in cazul dv.

Ce va recomand este o cura de detoxifiere cu Kombucco Orientalis, produsul care ajuta si la probleme cu transpiratia si mirosul picioarelor astfel:

Pe stomacul gol (cu cel putin o ora inainte sau dupa masa) luati cate 300 ml. de trei ori pe zi. Faceti o cura de detoxifiere (de asemenea va va ajuta la reglarea metabolismului/sistemului digestiv/circulator) de 6 luni.

Rezultate veti avea inca dupa prima luna insa este recomandat sa faceti o cura completa pentru a avea efecte de durata. Poate parea mult 6 luni insa aceasta toxicitate a organismului s-a produs in mult mai mult timp si daca doriti efecte de durata trebuie tinuta aceasta cura. O hrana sanatoasa este de asemenea indicata insa nu obligatorie.

Consumati neaparat cel putin 2 litri de apa pe zi in timpul curei.

Doriti sa descoperiti Kombucco Orientalis? Cititi ce este acest produs sau descoperiti istoricul de peste 2000 ani al bauturii

Nu va simtiti jenati din cauza mirosului picioarelor. Beti mai bine Kombucco Orientalis. Acum o puteti primi acasa, in orice oras din Romania, si cu 80% reducere — totul completatnd un simplu formular de comanda. Pentru detalii despre cum o puteti comanda, click aici.