„Cel mai bun remediu vine tot de la vechii indieni, chiar daca ei sunt cei care fumeaza „pipa pacii” cand declara pace. Acest remediu care a existat printre noi de cateva mii de ani se numeste Kombucco Orientalis. Va pot spune ca la mine a dat rezultate fantastice in ceea ce priveste fumatul. Inainte fumam tigara de la tigara, cate 3 pachete de Kent pe zi! Puternice tigari, stiti, nu? Mi-a placut faptul ca mi-a redus „apetitul” sau „dependenta” de fumat. Nu mai simteam acea nevoie arzatoare sa-mi aprind o tigara.

Asta nu inseamna ca m-am lasat imediat. Dupa prima luna am redus fumatul cam la jumatate, ceea ce era enorm pentru mine. In plus ma simteam mai bine.

Am continuat cu Kombucco timp de inca 2 luni, dupa care nevoia de a fuma mi-a disparut aproape complet.

Cu toate acestea am continuat sa beau Kombucco pentru celelalte efecte ale sale, cu toate ca fumatul nu mai reprezenta o problema.

Asta nu inseamna ca acum nu mai fumez o tigara cand ma intalnesc cu prietenii, dar aceasta nu este o problema. Am scapat ca printr-o minune de acea dependenta care ma innebunea. Deci, asta a facut Kombucco pentru mine!” – Mircea G.

Fumatul scurteaza viata cu 35 zile/an. 30% din decesele prin cancer sunt cauzate de fumat. Produse anti fumat NU EXISTA cu o singura exceptie: Kombucco Orientalis. De ce? Pentru ca numai Kombucco Orientalis poate elimina toxinele ce produc dependenta si poate vindeca tesuturile distruse ce pot sa va provoace cancer, chiar daca de azi nu mai fumati. Click aici si va vom oferi 80% reducere la Kombucco Orientalis, pentru sanatatea dv.

„Tratamentul l-am urmat eu si trebuie sa recunosc au aparut semne bune, am redus foarte mult fumatul si nu mai am probleme cu fierea. Oricum trebuie sa continui, cu o noua comanda catre dumneavoastra. Vreau sa va spun ca foarte multe persoane, carora le-am impartasit informatiile cuprinse in site-ul dumneavoastra, au inceput acest tratament. Acest lucru l-ati sesizat probabil din numarul de comenzi venite din orasul Mangalia !

Si toti au fost foarte satisfacuti pana acum de rezultatele date de Kombucco !” -Sorin B. – Mangalia, jud. Constanta

Stiati ca producatorii adauga in tigarile dumneavoastra o substanta toxica ce ajuta nicotina sa se absoarba mai rapid, crescand astfel dependenta de produsul lor? Kombucco Orientalis este singurul produs care elimina din organismul dv. toxinele ce produc dependenta. Veti scapa astfel de fumat nu abtinandu-va ci simplu, scazandu-va dorinta de a fuma. Puteti primi Kombucco Orientalis acasa la dv, acum cu 80% reducere. Tot ce aveti de facut este sa completati un simplu formular – CLICK AICI.