Am suferit de scleroza multipla din 1982. Acum am rezultate foarte bune cu Kombucco Orientalis. Aceasta are un efect de detoxifiere asupra organismului.

Am inceput sa beau acest ceai din anul 1989. In acel moment puteam sa merg numai cativa metri in afara casei, sprijinindu-ma cu multa greutate de doua bete, si starea mea se inrautatea vizibil.

Acum pot sa ies afara din casa din nou, timp de aproximativ 20 de minute, fara bete, si nu mai obosesc. Rezultatele unui control medical mi-au permis sa obtin un certificat de posibilitate a reinnoirii unui permis normal de conducere.

Anul acesta chiar voi incerca sa si schiez putin. Sper ca aceasta marturie sa contribuie la ajutarea altor oameni sa obtina o imbunatatire a starii lor de sanatate folosind Kombocco.” – d-na M.W – Olanda

Doriti sa folositi si dv. Kombucco Orientalis? Sunteti la un pas de a o avea acasa. Aceasta bautura a fost creata dupa o reteta veche de 2000 de ani si o putiti primi acum in orice oras din Romania locuiti. Completati formularul special de comanda – CLICK AICI – si veti primi ACUM 80% reducere!