KIT Kombucco Orientalis (clasic): vezi preturi
– Aceasta este formula clasica a acestei bauturi folosita de peste 2000 ani
  
KIT Kombucco Orientalis Digestiv: vezi preturi
– Acest KIT are toate calitatile Kombucco Orientalis clasic, si in plus, proportiile in care sunt mixate plantele sunt optimizate special pentru a se obtine efecte sporite in tratarea problemelor sistemului digestiv (indigestie, colita, colita ulceroasa, constipatie, dureri abdominale, diaree, hemoroizi etc.). Este indicat mai ales in perioada sarbatorilor de iarna si dupa, cand organismul este supus „atacului” preparatelor culinare traditionale, de cele mai multe ori daunatoare.
  
KIT Kombucco Orientalis Super Slim: vezi preturi
– Acest KIT are toate calitatile Kombucco Orientalis clasic, si in plus, proportiile in care sunt mixate plantele sunt optimizate special pentru a se obtine efecte sporite in reglarea metabolismului si mai ales in curele de slabire. Este indicat in special persoanelor cu probleme de greutate, obezitate, celulita, dar si celor care doresc sa ajunga la greutatea si silueta optima, pe cale naturala.

NOU: KIT Kombucco Orientalis Smart Plus: vezi preturi
– Acest KIT are toate calitatile Kombucco Orientalis clasic, si in plus, proportiile in care sunt mixate plantele sunt optimizate special pentru a se obtine efecte sporite in capacitatea de invatare, limpezimea mintala, capacitatea de memorare, activitati intelectuale intense. Este indicat in special persoanelor cu functii de decizie, elevilor si studentilor, persoanelor ce doresc sa aiba o minte limpede si sa se concentreze mai usor, actorilor ce trebuie sa invete texte s.a.
  

Fiecare KIT Kombucco Orientalis contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a obtine acasa simplu si usor 20 litri bautura Kombucco Orientalis gata pentru a fi consumata.

1 KIT este suficient pentru o cura de 2 luni.

Detalii despre cum puteti comanda si dv. Kombucco Orientalis >>>