Iata ce ne scrie un client:Buna ziua as avea o intrebare daca am inceput traramentul cu KIT KOMBUCCO ORIENTALIS CLASIC pentru tratarea cancerului in oase ,si trebuie sa il intrerup pentru a face citostate am voie? Daca nu ce trebuie sa fac? Va multumesc.

Atunci cand se efectueaza citostatice, acestea provoaca reactii adverse destul de puternice. In acest caz, Kombucco Orientalis, indiferent de varianta pe care o utilizati ajuta foarte mult in detoxifierea organsmului si eliminarea efectelor adverse ale iradierii.

Kombucco Orientalis nu are efecte adverse si nici contraindicatii. Bautura este 100% naturala, si se poate administra cu succes persoanelor de orice varsta si chiar si animalelor.
De aceea nu va sfatuim sa intrerupeti cura cu Kombucco Orientalis pe parcursul sedintelor de chimioterapie.

Un bolnav care consuma Kobucco Orientalis poate sa faca si citostatice? sau ….poate sa consume si ceaiul Chippewa odata cu Kombucco Orientalis?

Da, un bolnav care face citostatice poate consuma atat Kombucco Orientalis cat si Chippewa in acelasi timp. Ba chiar este indicat sa continue cu aceste ceaiuri pentru a minimiza efectele citostaticelor. Efectele ceaiurilor sunt complementare si impreuna actineaza cel mai bine. Doza Chippewa trebuie sa fie cea maxima iar Kombucco poate fi consumata oricat doreste pacientul. Pentru dozajul recomandat cititi pagina efectele citostaticelor : contracarare tratamente pentru cancer.