Pentru pacientii aflati in tratament pentru cancer recomandam cura adjuvanta:

1. Ceai CHIPPEWA, cate 150 ml. de trei ori pe zi (conform instructiunilor), pe stomacul gol, dimineata, la pranz si seara.

Ceaiul Chippewa este un vechi tratament indian pe baza de plante descoperit de o sora medicala din Canada in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920. Pacienta a fost tratata cu ceai Chippewa pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Detalii pe www.chippewa.ro.

2. Kombucco Orientalis Cancer Clear, cate 500 ml/zi iar daca pacientul consuma pana la 1 litru pe zi este foarte bine.

Kombucco Orientalis este o bautura folosita de peste 2000 de ani, cu zeci de efecte curative atribuite de mii de consumatori. Ea provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin. Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc. Documentatie: scrisorile celor care au utilizat Kombucco Orientalis pentru cancer.3. Pycnogenol, doza maxima conform instructiunilor.

Noi nu comerzializam Pycnogenol. Il gasiti in farmacii si este un antioxidant foarte puternic din pin maritim.

4. Dieta:

Cat mai putina carne, margarina, sucuri racoritoare. Singurele sucuri ce se pot consuma sunt cele stoarse de dv. direct din fructe sau legume.

Cat mai multe fructe si legume proaspete.

5. Cel putin

2 litri de apa pura, NU de la robinet zilnic.

Pentru cancer la san sau cancer localizat: Aplicatii locale cu plante/lichid ceai Chippewa zilnic. Dupa ce strecurati plantele puteti sa le utilizati si pe acestea sub forma de comprese deoarece numai lichidul (infuzia) se bea.

Si cel mai important, tineti legatura cu noi, inrebati-ne, cereti lamuriri daca nu stiti ceva. Va vom raspunde la orice intrebari sau nelamuriri aveti. Mai bine intrebati daca nu sunteti siguri.

O VESTE BUNA: Acum avem in tara ceai Chippewa; tocmai a sosit din SUA, deci puteti face oricand comenzi de pe aceeasi pagina de comanda ca si pentru Kombucco Orientalis si le vom onora in cel mai scurt timp (trimitem in aproximativ 10 zile sau mai repede daca specificati ca este urgent). Detalii despre acest excelent ceai Chippewa puteti citi aici: http://www.chippewa.ro/. Pentru Kombucco Orientalis puteti vizita si www.alb.ro.